top of page
MEISTÄ

Nimeni on Denise Lindqvist ja yritykseni on Ruter knekt design. Olen koulutukseltani muotoilija, erityissuuntauksena muoti. Aiemmin olen käynyt myös kolmevuotisen tekstiiliartesaanikoulutuksen.

Ruter knekt design on yhden naisen yritys, joka perustettiin keväällä 2016. Yritykseni suunnittelee  ja valmistaa tuotteita sinulle sekä sinun kotiin. Minua ovat aina kiinnostaneet kuviot ja värit, miten ne vaikuttavat esineen tuntuun ja tunnelmaan. Värit ja kuviot kulkevatkin punaisena lankana yritykseni konseptissa. Kaikki alkaa kuvion suunnittelemisesta ja huipentuu pieniin tuotemallistoihin.

Koko tuoteprosessi, toisin sanoen suunnittelu, kankaanpainanta, ompelu, pakkaus ja hallinto, tapahtuu Ruter knekt designin studiolla Raaseporissa, Etelä-Suomessa. Piirrän itse kaikki tuotteissa käytetyt printit/kuosit, suurin osa piirtotyöstä tapahtuu käsin. Myös kankaanpainantatyön teen kokonaan itse. Tuotteissa käytetään laadukkaita materiaaleja ja ne luodaan ajattomiksi, kestämään pitkää kulutusta.

Luomisen ilo on minulle tärkeä, haluan että tuotteista voi aistia inhimmillisen kosketuksen sillä tavalla jokaisella tuotteella on oma, erityinen arvonsa.

Ruter knekt design Studio
Majken Pattern
Denise
Hilda Backpack
Sixten Pillowcase
bottom of page