top of page

VILLKOR

Betalningsmetoder

Kunder kan betala via PayPal med kredit och betalkort

VISA, Visa Electron, Master Card.

Om Ni inte vill använda PayPal kan Ni välja Offline-betalning i kassan. 

Offline-betalning innebär att efter att ni har gjort er beställning i kassan kommer en orderbekräftelse och sedan en faktura att skickas till den e-majl adress ni har angett i samband med beställningen. Ni kan på detta vis använda era nätbankkoder när ni betalar. När vi sedan ser att vi mottagit er betalning på vårat konto kommer vi att skicka i väg varan till er.

Om ni inte betalar fakturan inom utsatt tid (7dagar) kommer er beställning att annulleras. I detta fall tas inga avgifter ut.

Priser

Alla priser är angivna i euro och de inkulderar finsk moms 24%.

 

Fraktkostnad, moms och leveranstid justeras beroende på leveransland.  Kostnad för frakt räknas ut i kassan och är beroende av paketets vikt samt leveransland.

Leveransvillkor

Våra varor skickas med Posti. Mindre fösändelser skickas direkt hem till er medan större paket kan avhämtas på ert närmaste postkontor.

 

  • Leveranstiden är ca 3-7 arbetsdagar i Finland.

  • Leveranstid ca 5-10 arbetsdagar inom Europa.

  • Leveranstid ca 10-15 arbetsdagar utanför Europa

  • Frakt i Finland är 2-5 €

  • Frakt inom Europa är 4-10 €

  • Frakt utanför Europa är 6-18 €

Vid internationella leveranser kan lokala tullavgifter och skatter tillkomma. Dessa bestäms först när paketet ankommer till lokala tullen i leveranslandet. Vi kan inte förutse eller kontrollera dessa avgifter. Det är kundens ansvar att betala eventuella avgifter för tulldeklarering.

Returer

 

Vi tror och hoppas att ni kommer att vara glada och belåtna med det ni beställer. Våra produkter är gjorda av god kvaliteét och vi vill också vara öppna och ärliga i våra produktbeskrivningar och vårt bildmaterial. Men om det ändå känns som att en produkt inte uppfyllde era förväntingar eller att ni har ångrat er har ni 14 dagar (räknat från den dagen då ni fått er försändelse) på er att returnera produkten. Den returnerade produkten måste vara hel, ren och oanvänd! Produkten ska vara packad i originalförpackningen den kom i och produktlapparna ska sitta kvar.

Kunden står själv för returkostnaderna. Kom också ihåg att ni har ansvar för att produkten hålls intakt till det att den når oss. När vi sedan har granskat och kontrollerat att produkten är oanvänd och hel kommer pengarna att betalas tillbaka till er (exklusive frakt).

Fel eller defekt produkt

 

Vi är bara människor och ibland kan vi göra fel. Om vi sänder er fel produkt eller en produkt med uppenbara brister, var vänlig och kontakta oss på info@ruterknektdesign.com så fort som möjligt så att vi kan ställa felet till rätta.

 

Övriga frågor

 

Tveka inte att höra av er om ni har frågor – info@ruterknektdesign.com, vi hjälper gärna till!

bottom of page